Overhandiging Stadsontwikkelingsplan 15 juni 2013

Op zaterdag 15 juni wordt het Stadsontwikkelingsplan officieel overhandigd aan onze Burgemeester. Dit wordt gedaan onder het genot van een stadsontbijt waarbij iedere inwoner van Batenburg, zowel jong als oud is uitgenodigd.

Iedereen heeft vorige week een uitnodiging in de brievenbus gekregen voor dit stadsontbijt, wat in de Grootestraat te Batenburg plaats gaat vinden. Bij slecht weer vindt het stadsontbijt plaat in de R.K Kerk aan de Maasdijk. De ochtend start om 10:00 uur en om 12:00 uur gaan we richting de Stadspomp waar we onder het genot van wijn op het plein het Stadsontwikkelingsplan officieel zullen overhandigen aan de Burgemeester van de gemeente Wijchen.

Het stadsontbijt vindt plaats onder het mom “Bourgondisch Batenburg”. Wij willen u vragen indien u komt, uzelf op te geven via het emailadres van het Sop (sopbatenburg@gmail.com) zodat wij rekening kunnen houden met de inkopen en het meubilair. Wij willen u vragen om in middeleeuwse kledij te komen.

Uiterlijk om 13:00 uur zijn we klaar met de officiële overhandiging van het Stadsontwikkelingsplan. Dan gaat de Burgemeester nader kennis maken met Batenburg, hij zal door de Leefbaarheidsgroep begeleid worden door het mooie Batenburg. Ze beginnen dan met een rondrit door het buitengebied. Waarna ze in Batenburg een stadswandeling gaan maken en de Burgemeester zo kennis maakt met de verenigingen van Batenburg. De verenigingen zijn benaderd om aan deze dag mee te werken en te laten zien aan de burgemeester hoe leefbaar Batenburg is! Hoe dit stadje bruist en natuurlijk ook in de toekomst bruisend moet blijven.

Wij hopen een ieder te mogen begroeten tijdens het stadsontbijt van Batenburg op zaterdag 15 juni 2013

[gview file=”http://www.dagjebatenburg.nl/wp-content/uploads/2013/05/Uitnodiging.pdf”]

 


Geplaatst

in

door

Tags: