“Waterlanders”

Ruïnetheater speelt

WATERLANDERS

(Scheepsbouwers van huis uit)

De aarde is helemaal verdronken. Vraag niet hoe het kan, maar het staat in de Bijbel dus dan zal het toch wel waar zijn. Overal water, één grote, natte boel. Alleen Noach is met zijn gezin aan de watersnood ontsnapt. Aan boord van een grote schuit

(de  ark) bevinden zich ook van alle soorten dieren één vrouwetje en één mannetje: giraffen, pissebedden, otters, luipaarden, cobra’s, een koe en haar stamboekstier, mieren, hushpuppies, Zeeuwse mosselen, bonobo’s, Maltezer leeuwtjes, poezen, enz enz. Het wachten is op betere tijden. Kom kijken naar een vrolijke variant op de oude mythe en geniet van muziek, zang en spel in een prachtige omgeving.

Tekst en regie: Jan van de Bovenkamp

Speeldata:  28 juni, 20.00 uur      5 juli, 20.00 uur
29 juni, 20.00 uur      6 juli, 20.00 uur
30 juni, 14.30 uur       7 juli, 14.30 uur

Reserveren: www.ruinetheaterbatenburg.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.