Intocht Sint Nicolaas

Aan alle kinderen, papa’s en mama’s, opa’s en oma’s, buurmannen en  buurvrouwen en de burgemeester.  Kortom: Aan iedereen in Batenburg
 
Lieve, lieve kinderen,
 
We zijn weer op weg naar Nederland. En wat hebben we er allemaal weer  veel zin in. Eerst komen we met de boot aan op de televisie.  Maar op zaterdag 19 november zijn we om twee uur in Batenburg. Kapitein  Jo van Toor en de matrozen Wim Borneman en Henk Hendriks zullen ons  weer veilig naar het haventje van Batenburg brengen. Ik kom dit jaar samen met vier pieten, maar sommige Pieten maken er een beetje een rommeltje van. Ik snap er niets van, misschien komen jullie er nog achter hoe  dat komt….
 
Dit jaar mogen sommigen van jullie mij een vraag stellen, een soort interview. Wat had je altijd al een keer van mij willen weten? Lever je vraag samen met je naam  in op school bij je leerkracht (of als je niet in Batenburg op school zit in de  brievenbus van school), uiterlijk dinsdag 15 november. Ik zal dan een paar vragen beantwoorden in de Hostert.
 
Ik hoop, dat het tijdens mijn reis allemaal goed komt en dat ik jullie allemaal weer  op zaterdag 19 november om 14.00 uur zal zien in het haventje van Batenburg.
 
Sint Nicolaas  


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.