FILMAVOND IN DE HOSTERT.

Beste inwoners van Batenburg e.o.

Voor de mensen die mij nog niet kennen; Ik ben Lou Kruisbergen en maak speelfilms.  Nu hoor ik menigeen al denken:  Kruisbergen,  Kruisbergen….., 

Jos?, nee Lou,  want Jos, dat is mijn broer die documentaires maakt.  Mijn laatste film: Sprinter, is gereed is voor vertoning. Met gepaste trots kondig ik u aan, dat de “Sprinter” in Première gaat en wel op 27 december 2018. Daar de film grotendeels in Batenburg is opgenomen wordt de Première in het gemeenschapshuis De Hostert  Batenburg gehouden.

De Première, gratis en vrij toegankelijk voor iedereen, is om 20.00 uur. Vanaf 19.30 bent u van harte welkom.  Na de film “Sprinter” draai ik nog een tweede film, die ook voor een deel in Batenburg is op genomen. Deze film is op diverse festivals in de prijzen gevallen en uiteindelijk op het Benelux festival  bekroond met goud. Hierna kunt u aan de bar, onder het genot van een drankje, kennis maken met de maker, met de hoofdrolspelers en de crew van de Sprinter.

Wij stellen het zeer op prijs u op 27 december te mogen begroeten.   

Lou Kruisbergen


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.