Batenburgse Dag 31 juli as

U bent van harte welkom zondag 31 juli a.s. in het gezellige historische centrum van Batenburg. Deze dag staat, zoals een verjaardag, in menig agenda gemarkeerd als jaarlijks terugkerend “niet te missen” evenement.

De Batenburgse Dag toont al meerdere decennia aan dat het een leuk uitstapje is voor het hele gezin. Het stadje met zijn smalle straatjes en de kasteelruïne zijn van 10.00 uur tot ca. 17.00 uur even niet de gebruikelijke oase van rust maar één bruisend stuk vermaak.

Naast een 150-tal marktkramen gevuld met nieuwe en oude spullen is er een keur aan afleiding door  dweilorkest Mag geen naam hebben, het zangkoor Zang en Vriendschap , rondtrekkend straattheater. De aanwezige terrassen worden van muzikale klanken voorzien door de vermaarde coverband Dusty Road 3+0  en uit de regio orkest Jersey en duo Sonata.

Oude tractoren, auto’s, brommers en ambachten alsook roofvogels en uilen zullen te bewonderen zijn. De NH, én de (standaard)molen zijn ook open.

Voor de kinderen zijn er een draaimolen, springkussens, schminken en Aquabubbles

Als de weergoden ons goed gezind willen zijn gaat u zeker genieten van een mooie dag!

U betaalt voor dit alles slechts € 3,- entree p.p. De opbrengst van deze dag komt ten goede aan de kas van de penningmeesters van de plaatselijke voetbal-, tennis- en carnavalsvereniging. 
Kinderen tot 12 jaar mogen zoals altijd gratis naar binnen én gratis gebruik maken van alle attracties.  N.B.  Er is in Batenburg géén pinautomaat om geld op te nemen.                                                 

Bezoekers die met de auto naar Batenburg komen kunnen gratis parkeren in een weiland aan de rand van het dorp.                       
Komt u vanuit Brabant naar de Batenburgse Dag dan is de Maas oversteken met het pontje de beste manier. Van 09.00 uur tot 20.00 uur kunt u tegen betaling te voet of met uw fiets naar de overkant. Auto’s en andere vervoermiddelen blijven aan de Brabantse kant.

Voor nadere informatie kunt u contact opnemen met Patrick Witsiers, tel: 06-53256792 of kijk op www.batenburgsedag.nl


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.