“Open dag” Tennisvereniging ’t Heufke

Beste junior- en seniorleden, Hierbij nodigen wij u uit voor een “Open dag” op ons tennispark op zondag 18 augustus. Deze dag is enerzijds bedoeld als gezellige en sportieve start van de tweede helft van het tennisseizoen. Anderzijds willen we op deze dag  onze tennisclub promoten en de tennissport in het algemeen. Nodig dus gerust ook uw gezinsleden, buren, familie en

vrienden uit. Zij zijn van harte welkom! Tijdens de open dag kan iedereen vrijblijvend een kijkje komen nemen en bestaat de mogelijkheid om deel te nemen aan een tennisclinic. Voor mensen die nog nooit getennist hebben is dit een geweldige kans om kennis te maken met de tennissport. Maar ook voor de geoefende spelers zijn er clinics op het juiste niveau. Verder kunt u zich laten informeren over allerlei clubzaken. Tenslotte kunt u zich op de open dag aanmelden voor een nieuwe serie van 12 tennislessen, die op maandag 25 augustus van start zal gaan.

Het programma: Om 10.30 uur ontvangen wij u graag op ons tennispark met koffie/thee/fris en iets lekkers. Vanaf 11.00 uur kunt u deelnemen aan één van de tennisclinics, onder deskundige leiding van trainers van tennisschool “Joffe van der Heijden”. Rond 13.30 uur wordt het programma afgesloten met een demonstratiewedstrijd.

Aangezien we willen weten op hoeveel mensen we mogen rekenen en in verband met het formeren van groepjes voor de clinics, vragen wij u vriendelijk om u vóór zondag 11 augustus voor deze dag aan te melden. Je kan je opgeven bij Wilma Reijers. 0487-542493 of wctreijers@gmail.com of onderstand aanmelding in brievenbus doen.

Het Bestuur


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.