Batenburgse Dag 28 juli 2013

Dit jaar staat ons stadje, traditioneel op de laatste zondag van juli, weer garant voor een dagje ont- en inspanning. Niet alleen voor de talrijke bezoekers van heinde en ver.

Ook heel veel Batenburgers zijn op hun manier druk tijdens deze dag. De een b.v. met het ontvangen van visite of verkopen van tweedehands spullen, de ander met het innen van entreegelden en weer een ander met het nuttigen

van goud-gele rakkers.

Kortom: ieder is op zijn/haar betrokken bij de Batenburgse Dag.

Meer dan 200 marktkramen zullen de Grootestraat, Touwslagersbaan, Stadswal, Kruisstraat, Kloosterstraat, Kerkstraat en een stukje Molendijk (tussen Grootestraat en Stadswal) gaan vullen.

Het muzikaal vermaak wordt dit jaar verzorgd door rasartiest Tom Meuwese, Zangkoor Zang en Vriendschap, De Swingende Kok, het orkest Dusty Road en dweilorkest ’t Kum Goed.

Traditiegetrouw zal ook volksdansgroep Emilia weer enkele optredens verzorgen.

Een living statue  zorgt voor “Zonne-Energie”.  Dus!!!

De kinderen kunnen zich uitleven op/in de populaire Aquabubbles, Bert’s kinderboerderij, springkussens en een draaimolen.

Om dit alles goed te laten verlopen hebben wij echter ook uw hulp nodig bij het volgende: – op deze dag zullen een aantal standhouders gebruik willen maken van uw   elektriciteit, water of toilet. Als dit gewenst wordt a.u.b. help hen daarmee.

-autobezitters wordt vriendelijk doch dringend verzocht hun auto buiten het   marktterrein te parkeren. U kunt uw auto parkeren bij Thijs Colijn achter   op zijn erf of op de parkeerplaats bij het voetbalveld. Doe dit indien   mogelijk vóór zaterdag 27 juli  13.00 uur, omdat dan begonnen wordt met   het opbouwen van de markt.   De auto’s in de Grootestraat kunnen nog tot 14.00 uur blijven staan, maar   als u deze niet echt meer nodig heeft, zet ze dan ook alvast weg.

-LET OP: De Ringdijk, Parallelweg en de Hoppenhofstraat worden zondag   vanaf  09.00 uur afgesloten.   Batenburg wordt zondags om 12.00 uur óók afgesloten voor al het verkeer   Vanaf de kruising Hoefweg/Touwslagersbaan. Bij beide blijft er een kleine   doorgang voor fietsers en wandelaars.

-Troep op de stoep! Pak na afloop even uw bezem.

– leven er bij u vragen en/of opmerkingen (positief dan wel negatief) laat het   ons  dan nu  weten zodat we er direct of in de toekomst wat mee kunnen   doen.

Uw hulp/medewerking zal ongetwijfeld ook nu weer bijdragen aan het slagen van de inmiddels 36e Batenburgse Dag.

Nu alvast onze hartelijke dank en een fijne dag.

bellen of mailen naar:
Gijs van Gent     tel. 542219  gtpvangent@gmail.com
Ellen Witsiers      tel. 541863  standhouders@batenburgsedag.nl


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.