Stadsontbijt 2015

Aanstaande zaterdag is het zover het derde Stadsontbijt in Batenburg! Het Stadsontbijt start om 10:00 uur en om 12:00 uur hebben we de aansluitende middagactiviteit in samenwerking met Oma Pietje de filmpremière in de Hostert.

Zoals andere jaren is het Stadsontbijt in de Grootestraat (mocht het slecht weer zijn wijken we uit naar R.K. kerk aan de Maasdijk) Dit jaar hebben we een recordaantal aanmeldingen. Wij willen u vragen als u komt om eventueel een Broodmes mee te nemen, zodat we met zijn allen de Batenburgse bollen kunnen aansnijden.

We willen nu ook alvast een aantal mensen bedanken die zich mee hebben ingezet voor het Stadsontbijt door middel van sponsoring in de vorm van meubels of eten.

De volgende bedrijven en mensen hebben zich hier namelijk voor ingezet:

 • Van Doornik Partyservice Bergharen
 • Fruitbedrijf Berben Bergharen
 • Thijs & Hans Colijn
 • Dromenburg
 • Jos Veltmaat
 • Dorpshuis de Hostert
 • Carnavalsvereniging de Stadspompers
 • Vakantieboederij het Kuijperke
 • Uitbaeterij de Viersprong
 • Oma Pietje
 • Wij hopen u allemaal te begroeten aanstaande zaterdag bij het Stadsontbijt. Mocht u zich nog niet hebben opgegeven doe dit dan per ommegaande via het emailadres leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl of deponeer onderstaande strook in de brievenbus aan de Touwslagersbaan 8 in Batenburg.

De Leefbaarheidsgroep.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.