Trammelant speelt ‘BOND’

Trammelant, de al jaren befaamde muziektheatergroep, komt in 2015 met een nieuwe voorstelling: BOND, B or not to B. De vele trouwe toeschouwers mogen zich weer verheugen op een vreemdsoortig en daarom lachwekkend stuk dat wordt opgevoerd op de twee kenmerkende platte karren. Het publiek kan op zelf meegebrachte stoelen wederom genieten een door van Rob Beumer geregisseerde absurde voorstelling!

Deze op de wereld van 007 geïnspireerde en in samenspraak met de groep geschreven voorstelling zal weer opgeluisterd worden met veelal zelf gecomponeerde en soms gecoverde muziek die dweept met de typische Bond muziek. Lol gegarandeerd!

 

11 september in ’t Haventje van Batenburg, aanvang 20.30uur.

 


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.