Twistappel Batenburg speelt “Verliezers”

Op vrijdag 4 maart en zaterdag 5 maart speelt toneelvereniging Twistappel, ter gelegenheid van haar 25-jarig jubileum, de voorstelling Verliezers.

Het stuk gaat over winnen en verliezen en alles wat daarbij hoort. De een krijgt niets en de ander denkt alles te kunnen doen; maar ja dat kan in de praktijk soms verstrekkende gevolgen hebben. Zeker wanneer je in een depressie zit en je man wilde plannen heeft…. Je kunt je afvragen bij wie het echte geluk terecht is gekomen.

De spelers zijn: Piet de Weijert, Tonny de Bruin, Paulien Lamers, Inge Janssen, Jeroen Gesthuizen, Hilda Gesthuizen, Bea Borneman, Henny Rondberg, Mari Verstraaten, Marian Klievink, Thomas Homan en Kris Geurts van Kessel.

De voorstelling wordt gehouden in “de Hostert” in Batenburg en begint om 20.00 uur. De entreekaartjes kosten € 6,00 per stuk. U kunt de kaartjes vooraf bestellen bij Hilda Gesthuizen, telefoon 0487-542147. De kaartjes zijn ook voor de voorstelling bij de kassa te koop.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.