Geande MERCATO (MARKT)

Aan alle inwoners, verenigingen en ondernemers van Batenburg.
Het kan u niet ontgaan zijn dat 7 mei de Giro d’Italia door Batenburg komt. En wellicht is het u ook niet ontgaan dat tijdens dit spektakel vanuit de leefbaarheidgroep een Grande Mercato (markt) wordt georganiseerd. Nu zijn we als organisatie van de Grande Mercato nog opzoek naar enthousiaste kooplui die de markt een Italiaanse uitstraling kunnen geven. Lijkt het u leuk deel te nemen aan de markt vul dan het bijgevoegde formulier in. Het formulier kunt u inleveren bij: Rhona de Wit, Stadswal 3 Of digitaal via:rhonadewit@gmail.com


Geplaatst

in

, ,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.