Toch een Kindervakantieweek 2020

Na intensief overleg met de gemeente hebben we een plan ingediend om toch een mogelijke doorgang van kindervakantieweek te laten plaats vinden aan het eind van de zomervakantie.
Het plan wordt aankomende week gekeurd en hopelijk krijgen we op kort termijn een positief antwoord dat we het op gepaste wijze door mogen laten gaan. Dan kunnen wij als organisatie onze ideeën verder gaan vormgeven.

We mogen niet gaan timmeren, maar zijn druk bezig met een aangepast programma voor ieder wat wils te maken.
De inschrijfformulieren zijn afgelopen weekend al in jullie brievenbus gedaan. Maar ben je hem nu kwijt dan heb je hem nogmaals digitaal.

We proberen de kindervakantieweek op dezelfde dagen zoals gebruikelijk te laten plaatsvinden.
De ouders kunnen dit jaar op het terrein niet mee helpen ivm maximale aantal deelnemers. Wellicht dat we nog een beroep doen op ouders om ons te ondersteunen bij activiteiten buiten het terrein. U wordt daarover nog naders benaderd indien nodig.

Wij hebben er zin in om iets te organiseren voor de kinderen. We Hopen dat jullie er ook zin in hebben.
In de weken voor het kindervakantieweek krijgen alle kinderen en ouders nog een begeleidende brief omtrent coronamaatregelen, aanpassingen en regels.
Hebben jullie nog vragen, dan kunnen jullie altijd contact opnemen met Sanne Gijsbers, 0650613250 of sanneg85@hotmail.com

Organisatie kindervakantieweek Batenburg& Niftrik.


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.