Atelierroute 2021

De informatie over de komende Wijchense Atelierroute staat nu op de website. De namen van de deelnemers, de kaart met de locaties, en een fotogalerij met een plaatje van het werk van alle kunstenaars vind je op deze pagina. Via de fotogalerij kun je doorklikken naar pagina’s met de complete gegevens van elke deelnemer, met in veel gevallen een link naar hun eigen website waar je meer kunt zien/lezen.

Zo kun je nu al je eigen route voor 4 en 5 september gaan uitpuzzelen -want met 39 (!) deelnemers zul je wel een keuze moeten maken. Van 11 tot 17 uur staan overal de deuren open, ook bij de overzichtsexpositie in het Kunsthuis. Dat is overigens een uitstekende plek om je te oriënteren, bovendien kun je er een handig routeboekje ophalen.

Tot ziens tijdens de route!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.