Het Ruinetheater Batenburg 2021

Ruïnetheater Batenburg gaat weer spelen!!

In de lange geschiedenis – van al meer dan 20 jaar – heeft het Ruïnetheater elk jaar weer een unieke voorstelling in de openlucht op de ruïne opgevoerd. We hoeven niet uit te leggen, waarom het vorig jaar niet door kon gaan. Spelers, muzikanten, regisseur en alle betrokkenen, zijn erg blij met de huidige versoepelingen van het covid maatregelen pakket en we hebben er dan ook allemaal veel zin in.

Vanwege het later kunnen opstarten van de repetities, zijn de speeldata nu verzet naar het laatste weekend van augustus en het eerste weekend van september. Het organiseren zal steeds aangepast worden aan de dan geldende maatregelen. Wanneer er wijzigingen in het programma en/of regels komen, dan zullen wij dat via de website en facebook com-municeren.

De geschreven voorstelling voor 2020 ‘Mallemolen, Minder, minder, minder’ heeft niet rustig liggen wachten. Het onderwerp ‘Tiny houses’ is nog steeds actueel en de schrijver Jan van de Bovenkamp, heeft hier op gepaste wijze op ingespeeld. Het resultaat mag er weer zijn, scènes met mooie en grappige dialogen, maar die zeker ook een serieuzere on-dertoon hebben. Kortom weer erg de moeite waard om de toeschouwers een mooie mid-dag of avond te bezorgen, waaraan met een glimlach terug gedacht kan worden.

Kaartverkoop via de website www.ruinetheaterbatenburg.nl

Speeldata:

donderdag 2 september – 19.00 uur

Vrijdag 27 augustus – 19.00 uur vrijdag 3 september – 19.00 uur

Zaterdag 28 augustus – 19.00 uur zaterdag 4 september – 19.00 uur

Zondag 29 augustus – 14.30 uur zondag 5 september – 14.30 uur


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.