SCHITTEREND BATENBURG 2021 GEANNULEERD

Met spijt moeten we aankondigen dat de kerstmarkt “Schitterend Batenburg” op 14 december niet doorgaat vanwege corona. De regelgeving hieromtrent is onduidelijk en het risico op verspreiding van het virus is te groot. Wij hopen dat we volgend jaar nieuwe kan-sen krijgen om de markt weer te kunnen organiseren.

Voor het organiseren van de kerstmarkt, “schitterend Batenburg” hebben wij van stichting Meerwaarde een financiële bijdrage ontvangen. Hopelijk kunnen wij het volgend jaar wel weer organiseren en de bijdrage inzetten om er dan weer een mooie kerstmarkt van te maken.

Wij wensen u ondanks alles gezonde en prachtige feestdagen.

Tot volgend jaar.

Een warme groet,

Marjan, Suzanne, Marja, Corrie en Sanne


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.