Ruïnetheater speelt ‘Zo’n ZOON’

Een voorstelling geïnspireerd op het verhaal van de beroemde en beruchte Dr.Faust die leefde van 1480 tot ong. 1530. Een boeiende en veelzijdige man die vooral op zoek was: de waarheid, eeuwige jeugd, rijkdom, beroemdheid en rust. Een groot geleerde maar ook een kwakzalver die mensen van allerlei kwalen zei te kunnen genezen.

Honderden verhalen zijn over hem verteld, opgeschreven en gespeeld en wij voegen daar het onze aan toe. In onze voorstelling krijgt zijn moeder een belangrijke rol, vandaar de titel “Zo’n zoon” Ook zijn ontmoeting met Mariken van Nimweghen is een apart accent in ons verhaal.

Het feit dat we zeker weten dat Faust een tijdje op het Kasteel in Batenbrug heeft vertoefd, was een extra aanleiding om deze productie te maken. De ruïne van het ooit zo trotse kasteel is al jaren de vaste speelplek van het “Ruïnetheater Batenburg”

Het wordt, zoals u van ons gewend bent een lichtvoetige, vrolijke voorstelling met veel muziek en zang. Hier en daar kunt u ook een wat meer serieuze ondertoon aantreffen.

Kom genieten, voor jong en oud een feestje voor oog en oor.

Speeldata:

[table id=8 /]

Toegangsprijs: Volwassen € 12,50 kinderen € 2,50

Reserveren: www.ruinetheaterbatenburg.nl

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Eén reactie op “Ruïnetheater speelt ‘Zo’n ZOON’”

  1. Marianne Buijs avatar
    Marianne Buijs

    We hebben genoten, van de prachtige plek, van de muziek, van het toneel, van de humorvolle teksten, van de verrassingen, de belichting, van de echtheid.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.