Eerste koopavond in Batenburg

Dromenburg, Het Winkeltje en LOVEN organiseren op dinsdag 23 december 2014 de eerste koopavond in Batenburg. In deze donkere dagen voor de Kerst gaan wij nog meer voor sfeer! Op de valreep nog lekkernijen of kado’s nodig? Of gewoon zin om nog even een avondje extra te genieten van het mooiste stadje in het land (van Maas en Waal en omstreken)?Bij Dromenburg kunt u natuurlijk terecht voor het lekkerste brood, olijven, tapas, zalm en andere heerlijkheden. U kunt bovendien ook komen proeven van ontzettend lekkere wijnen. Het Winkeltje heeft natuurlijk weer volop kransjes, kerstbonbons en andere zoete lekkernijen en geschenkjes. Het meest nostalgische snoepwinkeltje kijkt op koopavond nog mooier! En LOVEN pakt uit met feestelijke sfeermakers en unieke vondsten voor onder de kerstboom. Prachtig serviesgoed van Versace, zilveren bestekken en glaswerk, maar ook heel veel heel betaalbare bijzonderheden.
De eerste koopavond in Batenburg staat garant voor sfeervol winkelen in de schoonste stad aan de Maas tussen Maastricht en Rotterdam. Centraal gelegen ten opzichte van de DONAU-uithoeken: Den Bosch, Oss, Nijmegen, Arnhem, Utrecht. De detaillisten van Batenburg heten u van harte welkom in het kleine stadje met de grote verrassingen!

 


Geplaatst

in

door

Reacties

3 reacties op “Eerste koopavond in Batenburg”

  1. Co&Co Pelser avatar

    Hopen echt dat alle (pro-)Batenburgers komen, want het is de moeite waard.

  2. Co&Co Pelser avatar

    Wij hopen dat iedereen net zo genoten heeft als ons. Super bedankt!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.