Kerstconcert Zang en Vriendschap

Op 21 december a.s. zal de Gemengde Zangvereniging Zang en Vriendschap uit Batenburg, o.l.v. André van Dijk, een kerstconcert geven in de kerk van de H. Victor in Batenburg. Het is alweer ruim 47 jaar geleden dat Zang en Vriendschap in Batenburg is opgericht en er nog altijd op maandag haar wekelijkse repetitieavond heeft.
Tijdens het kerstconcert zal het koor de nodige kerstliederen ten gehore brengen. Op het orgel zal dit begeleid worden door Paul Keijsers. Hij zal ook enkele orgelwerken ten gehore brengen. Gerrie Kalisvaart, sopraan, zal een aantal solo’s verzorgen. Tijdens dit kerstconcert zullen de aanwezigen samen met het koor een aantal bekende kerstliederen zingen. Kortom een kerstconcert met afwisseling waarbij u zeker in de kerststemming zult komen.
Op 21 december om 19.30 uur in de H. Victor in Batenburg.

 


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.