Informatieavond MFA Batenburg

Graag willen wij u bijpraten over het plan voor de bouw van een nieuwe MFA (multifunctionele accommodatie) in onze mooie stad. Het plan staat nog niet helemaal vast, maar we hebben grote stappen gezet. U bent dinsdag 3 oktober van harte welkom in De Hostert aan de Grootestraat 9. De avond begint om 20.00 uur. U komt toch zeker ook?

Wat hebben we gedaan?
De projectgroep heeft nagedacht over wat er allemaal nodig is voor het maken van een MFA voor alle gebruikers. Daarom zitten in onze groep mensen van de Hostert, de basisschool, de voetbalclub, de tennisvereniging, de leefbaarheidsgroep en de gemeente. We hebben ondertussen een goed beeld van de benodigde kosten voor de nieuwe accommodatie. Het College van Burgemeester & Wethouders heeft ingestemd om het benodigde krediet voor de bouw aan te vragen bij de gemeenteraad.

Wat vragen we van u?
Op de informatieavond op 3 oktober willen wij u heel graag bijpraten. Wethouder Rob Engels zal de avond openen. De architect zal tekeningen van de MFA toelichten die met de inbreng van de projectgroep bedacht zijn.
Graag willen wij van u weten wat u ervan vindt. Van uw opmerkingen en adviezen kunnen we gebruiken bij het maken van een definitief ontwerp.

Heeft u vragen?
Als u nog meer wilt weten of vragen heeft over deze uitnodiging, dan kunt u contact opnemen met Inge Bax (projectleider van de gemeente, T: 024 7517131; i.bax@wijchen.nl) of met één van de leden van de projectgroep of stuurgroep bij u in de buurt. De namen vindt u hieronder.

We hopen u te zien op dinsdag 3 oktober!

Ron Frederiks, leefbaarheidgroep Batenburg
Patrick Witsiers en Willie Borneman, voetbalvereniging Batavia
René Diepenbroek, De Hostert
Ad Lingsveld en Gerard de Haan, basisschool St Jan Baptist
Marlien Joosse, peuterspeelzaal Tweety
Henk Peters, tennisvereniging ’t Heufke


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.