Mooier wandelen in de omgeving van Batenburg!
 

Ruïnetheater Batenburg speelt ‘Slopend’ vanaf vrijdag 28 juni 2019

Slopend, een autobiografie

Drie keer hebben we op een boot gespeeld. (Op water en boot, Vette bougie, Waterlanders). Ook was een afvalberg ons decor (de Bergman). We speelden in een kroeg (De natte inval), in een verzorgingstehuis (Oud Goud), in een sprookjesbos (Allemachtig), in een stiltegebied (Vrije vestiging), in een hotel (Hotel Hier), op een camping ( Kamperikelen), in een blokhut (Bart). We zochten Faust en Mariken van Nimweghen op (Zo’n zoon). We vertelden over onze eigen geschiedenis (Batenburg in vijf kwartieren). In (Sssssst….) hielden we een pleidooi om wat minder herrie te maken. Salman Rushdie inspireerde ons met zijn boek Shalimar de clown, waar we een voorstelling van maakten (Adiras). We vroegen ons af wat we zoal wilden meenemen als de dood ons het verblijf hier onmogelijk maakt (De nabeschouwing)

Meer informatie en reserveren:
www.ruinetheaterbatenburg.nl

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.