Evenvoorstellen

Jan Bartelse
Mijn naam is Jan Bartelse. Geboren in het Westland en opgegroeid in Hilversum en Rotterdam. Na jaren in Druten te hebben gewoond, woon ik nu met veel plezier met Pia en onze 4 kinderen in de Hoppenhofstraat. Van hieruit runnen wij samen ons bedrijf HRD Professionals, een netwerkorganisatie voor organisatieadvies, training & coaching. Aangezien we landelijk werken is de rust hier en het historisch uitzicht op de ruïne een mooie afwisseling op het soms jachtige bestaan. Inmiddels wonen we nu 3,5 in Batenburg en we beginnen ons hier steeds meer thuis te voelen. We hopen nog lang van Batenburg, haar bewoners en het unieke landelijke karakter te genieten.

René Diepenbroek
Ik ben René Diepenbroek (1959) inwoner van Batenburg sinds 1990. Getrouwd met Annette (echte Batenburgse) en wij hebben 2 kinderen Thijs en Julia (geboren te Batenburg). Ik heb 20 jaar de Batenburgse Dag mee georganiseerd en sinds 2006 zit ik in het bestuur van ons dorpshuis de Hostert, als penningmeester.

Harrie Hooymans
Ik woon sinds 1993 in Batenburg. Ben oud-leraar aardrijkskunde. Heb daarnaast veel belangstelling voor geschiedenis en natuur. Voel mij betrokken bij het wel en wee van Batenburg. Probeer als voorzitter van “Het Batenburgs Erfgoed” een bijdrage te leveren aan het beheer en behoud van de historische waarden van Batenburg.

Ellen Witsiers
Hallo, ik ben Ellen Witsiers, wonend in de Grootestraat nummer 33, samen met mijn man Patrick en onze lieve zoon Quint. Ik neem deel aan het bestuur van de Batenburgse Dag als marktmeester en ben van veel verenigingen “steunend” lid.

Corrie van den Hoofdakker
Hallo, ik ben Corrie van den Hoofdakker en exploiteer samen met Gijs sinds 1992 Uitbaeterij ”de Viersprong.”

Peter de Haan
Mijn naam is Peter de Haan en woon sinds 2007 samen met Attie op de Ringdijk. Ik ben werkzaam bij het Ontwikkelingsbedrijf van de gemeente Nijmegen. Enthousiast voor Batenburg en dus ook voor het SOP. Buiten mijn werk ben ik secretaris van de Stichting Groene Grasvelden (onderhoudt de sportvelden in de Gemeente Wijchen, dus ook van Batavia), vrijwilliger bij het Gelders Landschap (onderhoud Liendense Waard) en ben ik actief betrokken bij de “Oude Victor” en PKN.

Peter de Wit
Ik woon sinds 1972 in de stad Batenburg. Van 1981 tot 1992 heb ik, samen met mijn ouders, “Uitbaeterij” de Viersprong bestierd. In die tijd heb ik Batenburg pas echt goed leren kennen, en dat is zeer positief bedoeld. Ik ben actief in verschillende verenigingen. Voetbalclub, Biljartclub, Kaartclub, de carnavalsvereniging en niet te vergeten de Leefbaarheidsgroep.

Ilse Kuipers
Ik ben Ilse Kuipers en woon samen met Rik en onze 2 hondjes in Batenburg. Samen met Ellen Witsiers verzorgen wij de PR voor de werkgroep Stadsontwikkelingsplan . Ben nu drie jaar op rij al hofdame bij de prins Carnaval waar de meeste mensen mij ook van zullen kennen.

Bas Wieringa
Bas Wieringa woont vanaf 1993 in Batenburg, getrouwd met Bernadette Boerlage en samen hebben we één zoon van 17 jaar en 2 honden. Voor Batenburg heb ik me de afgelopen jaren ingezet als bestuurslid van het kinderdagverblijf, ons Dweilorkest, de Batenburgse Dag en de Groep Verontruste Batenburgers. Momenteel ben ik in mijn vrije tijd vrijwilliger bij het Gelders Landschap. Ik weet zeker dat we met dit initiatief Batenburg in de komende decennia prettig leefbaarder houden.

Jan Bleumer
Batenburg is mijn eerste kern als procesbegeleider voor de Vereniging Kleine Kernen Gelderland. En dan meteen ook nog een monumentale stad! Ik had het niet beter kunnen treffen. Dit ook, dankzij de enthousiaste én deskundige voortrekkers uit Batenburg. Ik woon in Nijmegen en werk als communicatieadviseur voor de gemeente Buren en ook nog als ZZP-er voor de gemeente Zaltbommel en de brandweer Buren-Culemborg.

Marie-Cécile Heuvelmans
Mijn naam is Marie-Cécile Heuvelmans en ik werk bij de gemeente Wijchen op de griffie als raadsadviseur / plaatsvervangend griffier. De griffie ondersteunt de gemeenteraad. Eén van de plannen van de gemeenteraad is het opstellen van Dorpsontwikkelingsplannen in alle kernen van Wijchen. Voor Batenburg wordt dat natuurlijk een Stadsontwikkelingsplan. Mijn rol binnen de werkgroep is het zorgen voor de verbinding tussen de werkgroep, de gemeente en de gemeenteraad.

Albert Bos
Mijn naam is Albert Bos en ik woon in Oosterbeek en ben daar lid van Dorpsplatform Oosterbeek. In Batenburg mag ik als vrijwilliger van de Vereniging Kleine Kernen Gelderland het proces van het stadsontwikkelingsplan begeleiden. Eerder begeleidde ik de kleine kernen Halle, Harfsen, Emst, Hummelo, Oosterwijk (gemeente Leerdam) en Spijk(gemeente Rijnwaarden) met het maken van een toekomstvisie voor het dorp. Batenburg is mijn eerste stad.

Rini Bolk
Ik ben geboren in Batenburg 59 jaar geleden. Heb een landbouw bedrijf van schapen en Brand rode runderen van het Gelderse landschap.

Bert Kuijpers
Bij deze wil ik me even voorstellen, Mijn naam is Bert Kuijpers, ik ben een geboren en getogen Batenburger, woonachtig in buurtschap Lienden (buitengebied van Batenburg). Ik ben zelfstandig ondernemer; heb een combinatie van een akkerbouw – en recreatiebedrijf.

Hennie Witsiers
Hennie Witsiers, 68 jaar, sinds 1977 wonend in Batenburg. Vanaf 1969 tot 1984 gewerkt bij de gemeente Batenburg. Vanaf 1984 tot 2005 bij de gemeente Wijchen. Lid van de Werkgroep geworden, omdat ik vind dat er in Batenburg ook voorzieningen dienen te komen voor senioren. Als voorzitter van de KBO afdeling Batenburg voel ik mij zeer betrokken en wil daarvoor mijn best gaan doen.

Erika van Wijhe
Mijn naam is Erika van Wijhe ben gehuwd met Piet van Beem, in 2006 zijn wij vanuit Nijmegen naar Batenburg verhuisd. In Nijmegen heb ik veel vrijwilligerswerk gedaan o.a. 20 jaar als secretaris/voorzitter van een bewoners organisatie voor de stadsdelen Dukenburg en Lindenholt daarmee ben ik in december 2013 gestopt. Wij hebben hier in Batenburg de rust gevonden waarnaar wij op zoek waren, maar helemaal niets doen bevalt mij niet zo goed. Daarom wil ik mij graag inzetten voor Batenburg wat nu ook helemaal als ons thuis voelt.

Johan Reijers
Johan Reijers sinds 1989 inwoner van Batenburg. Samen met Nancy drie kinderen grootgebracht in Batenburg. Actief als tennisser, Batavia antiek en betrokken geweest als bestuurder bij Zeskamp, Hostert en School. Promoter van meer samenwerking op gebied van leefbaarheid. Sinds 2009 als zelfstandige actief op dit gebied. Ondersteun dorpsraden/leefbaarheidsgroepen als opbouwwerker en werk als coördinator voor de stichting Meerwaarde Maas en Waal.

 

 

Reacties

2 reacties op “Evenvoorstellen”

 1. Toon Banken avatar
  Toon Banken

  Vanuit Beneden-Leeuwen wens ik de Leefbaarheidsgroep Batenburg veel succes met al hun activiteiten.

 2. koos van der putten avatar
  koos van der putten

  hallo,ik ben op zoek naar Bert van de heuvel. wij hebben samen in dienst
  gezeten.naar horen zeggen heeft bert een motor ongeluk gehad en is verlamd
  aan zijn boven lichaam.Bert is verhuisd naar Woezik.Meer weet ik niet
  Kan iemand mij aan zijn adres en eventueel zijn telnr helpen?
  Bij voorbaat dank

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.