Leden leefbaarheidsgroep

Femke Fleury (Penningmeester)
Ik ben Femke Fleury en ik ben in september 2017 samen met mijn vriend Koen en onze dochter Juliëtte in Batenburg komen wonen. Wij waren meteen verliefd op ons huis, maar ook op de natuur en de sfeer die Batenburg heeft. Omdat ik Batenburg zo’n prachtig stadje vindt, wil ik graag een bijdrage leveren aan de leefbaarheid en het woongenot.
 

Ilse Kuipers (secretaris)
Ik ben Ilse Kuipers en woon samen met mijn vriend en 4 kinderen in Batenburg. Sinds 2014 ben ik bij de Leefbaarheidsgroep gegaan en houd ik me bezig met de communicatie en het secretariaat. Voor die tijd ben ik ook actief lid geweest bij het Stadsontwikkelingsplan.

Bert Kuijpers (bestuurslid)
Bij deze wil ik me even voorstellen; Mijn naam is Bert Kuijpers,getrouwd met Ilse en vader van Bart,Tieke en Stan. Ik ben een geboren en getogen Batenburger, woonachtig in buurtschap Lienden (buitengebied van Batenburg). Ik ben zelfstandig ondernemer; heb een combinatie van een akkerbouw – en recreatiebedrijf ’t Kuyperke. Graag wil ik me inzetten om een mooi en leefbaar Batenburg voor nu én voor de toekomst!!

Henri Lepoutre (bestuurslid)
Mijn naam is Henri Lepoutre, getrouwd met Suzanne en vader van 2 zoons, Sam en Sjoerd. Ik ben geboren en getogen, nog steeds woonachtig en werkzaam op ’t melkveebedrijf aan de Hoefweg. Mede daarom voel ik me nauw verbonden met Batenburg en wil daarom, als lid van de Leefbaarheidsgroep, mijn steentje bijdragen aan de toekomst van ons mooie stadje, Batenburg!!

Jos Ronner (bestuurslid)
Na 40 jaar Brabant (Rosmalen), daarvoor Amsterdam en opgegroeid in een dorpje bij Amsterdam ben ik vorig jaar samen met man Pieter en hond Lola beland in Batenburg. Tot onze grote vreugde moet ik zeggen, want we genieten er elke dag van. Zowel van de omgeving en het huis als van de mede-Batenburgers.  Daarom heb ik, na de dringende oproep van de leefbaarheidsgroep in het voorjaar, besloten me op te geven en mee te helpen met het behouden en hopelijk vergroten van de leefbaarheid in ons stadje.

Piet de Weijert (bestuurslid)
Hallo ik ben Piet de Weijert woon sinds 1986 in Batenburg en heb van 1988 tot 2014 als voorzitter gefungeerd van carnavalsvereniging de Stadspompers verder ben ik lid en actief van diverse verenigingen.

Lia van der Wende (bestuurslid)
Mijn naam is Lia van der Wende, ik ben 61 jaar en 4 jaar geleden ben ik in dit prachtige stadje komen wonen. Ik werk in de psychiatrie en woon samen met mijn partner en twee honden aan de touwslagersbaan.

Sinds een jaar zit ik bij de leefbaarheidsgroep, een unieke kans om actief te zijn voor Batenburg, maar ook om Batenburg beter te leren kennen.