Nieuws

 

Het Stadsontwikkelingsplan van Batenburg Nu en Straks….

Op 15 juni is het stadsontwikkelingsplan officieel overhandigd aan de inwoners van Batenburg en de gemeente Wijchen. Inmiddels heeft iedereen een exemplaar in de brievenbus mogen ontvangen.

Ook kunt u hier op de website het boekje downloaden.

 

Conceptteksten Stadsontwikkelingsplan Batenburg

Hierbij de conceptteksten van het Stadsontwikkelingsplan Batenburg. Heeft u opmerkingen of vragen stuur dan een e-mail naar: sopbatenburg@gmail.com.

Concept Stadsontwikkelingsplan

 

Overhandiging Stadsontwikkelingsplan 15 juni 2013

Op 15 juni zal de werkgroep SOP het Stadsontwikkelingsplan officieel overhandigen aan de Leefbaarheidsgroep met aanwezigheid van de Burgemeester. Dus noteert u alvast in uw agenda zaterdag 15 juni, vanaf 10:00 uur gaat het van start, het duurt tot uiterlijk 13:00 uur. U komt toch ook? Binnenkort zullen wij met meer informatie komen.

Inloopavond 19 april 2013!

Namens de Leefbaarheidsgroep en de werkgroep SOP willen wij de aanwezige mensen die op de inloopavond van 19 april waren bedanken. Wij zijn nu druk alles aan het verwerken en het plan definitief aan het maken. Bent u niet geweest? U kunt de conceptteksten nalezen op de website www.batenburgstad.nl.

Terugblik stadsschouw Batenburg
Op 1 september vond de stadsschouw in Batenburg plaats. Ten eerste dank aan de mensen die aan onze oproep gehoor hebben gegeven om mee te gaan. Wij zijn er op deze dag achtergekomen dat we in Batenburg heel veel parels hebben, alleen dat deze parels nog niet allemaal glimmen. Lees verder

 

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.