Stadsontbijt 2015 met aansluitend een korte middagactiviteit!

Op zaterdag 13 juni organiseert de Leefbaarheidsgroep voor de derde keer op rij het Stadsontbijt 2015. Hiervoor is iedere inwoner van Batenburg, zowel jong als oud uitgenodigd. Het Stadsontbijt vindt zoals ieder jaar plaats in de Grootestraat, te Batenburg. Het ontbijt start om 10:00 uur en is rond 12:00 uur afgelopen. Bij slecht weer zal het plaatsvinden in de R.K. kerk aan de Maasdijk.

Dit jaar hebben we aansluitend een korte middagactiviteit in samenwerking met Oma Pietje. Wij hopen dat een ieder die deelneemt aan het Stadsontbijt ook hierbij aanwezig zal zijn.

De cliënten van de dagbesteding zijn vorig jaar geïnspireerd door de filmopnamen van Carnavalsvereniging de Stadspompers met de film dr van Urnereich waar toen een scene ook bij Oma Pietje is opgenomen. De cliënten van de dagbesteding vonden dit zo leuk dat ze zelf ook een film wilden maken. Samen met Margot en Deirdre (stagiaires van de opleiding creatieve therapie in Nijmegen) hebben ze de film bedacht en gemaakt.

Daarom kunnen ze ook met trots aangeven dat op zaterdag 13 juni 2015 aansluitend aan het Stadsontbijt de film-première van de film,“Doorgedraaid bij Oma Pietje” gepresenteerd zal worden.

Na het Stadsontbijt ontvangen wij u graag in de Hostert waar de film te zien zal zijn en na de film zullen we natuurlijk met de gehele filmcrew een toast uitbrengen. Vervolgens kunt u in de Hostert nog wat blijven naborrelen. Dit laatste zal voor eigen rekening zijn.

Nog een leuk weetje voor de film, de cliënten van Oma Pietje hebben zelf alle scenes bedacht en er een soort nieuwsprogramma van gemaakt. Nieuwsgierig geworden kom dan 13 juni naar de film-premiere van Doorgedraaid bij Oma Pietje!

Wij willen u vragen indien u komt, uzelf op te geven via het e-mailadres:

leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl

Wij hopen een ieder te mogen begroeten tijdens het stadsontbijt van Batenburg op zaterdag 13 juni 2015.


Geplaatst

in

,

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.