Stadsbarbecue Batenburg

Op 17 september is het zover de stadsbarbecue in Batenburg. Inmiddels is er al iets meer informatie bekend en kun je je ook aanmelden hiervoor. De stadsbarbecue wordt gehouden bij de Batenburcht en we starten om 16:00 uur en de avond duurt tot ongeveer 22:00 uur.

Omdat wij het superleuk vinden als ook de wat oudere Batenburgers zich aansluiten bij deze middag, meld u dan ook aan wij komen u met alle plezier ophalen en thuisbrengen. U kunt dit bij aanmelding aangeven. We hopen dat zoveel mogelijk Batenburgers zich aanmelden zowel jong als oud is welkom! Een gezellige namiddag met alle Batenburgers onder het genot van een hapje en een drankje. Deze middag wordt u aangeboden door stichting behoud Jan de Koele zwemtocht en de stichting leefbaarheidsgroep Batenburg. De barbecue is gratis, maar een vrijwillige bijdrage wordt op prijs gesteld.

Wilt u zich alvast aanmelden dan kan dat natuurlijk. Wilt u per e-mail aanmelden dan kan dat ook stuur dan een e-mail naar leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl. Geef in de e-mail dan de volgende gegevens door naam en aantal deelnemers en ook of er kinderen mee barbecueën en welke leeftijd de kinderen hebben. Ook kunt u via www.batenburgstad.nl/lbg een aanmeldformulier invullen.

Zet de datum in de agenda, houd het groentje in de gaten voor meer informatie en meld u alvast aan.

We gaan er een gezellige dag van maken op 17 september!

Hopelijk tot dan

Stichting tot behoud Jan de Koele zwemtocht en Stichting de leefbaarheidsgroep Batenburg


Geplaatst

in

door

Tags: