Stadsschouw

Op 27 maart hebben wethouder Paul Loermans, projectleider van de gemeente Nick Bos, een paar vertegenwoordigers van de leefbaarheidsgroep en een aantal buren die aan Stadswal, Kerkstraat, Kerkplein en Kruisstraat wonen, een schouw gedaan als afsluiting van het nieuwe rioleringsproject. Dat betekent dat we een rondwandeling gemaakt hebben en alles bekeken. Over het algemeen heerste een grote tevredenheid over het hele project. Vooral de vriendelijkheid en bereidwilligheid van de werkers om waar mogelijk onaangenaamheden te voorkomen of op te lossen. Er waren nog een paar details die worden opgelost, zoals een te diepe goot, slordige randjes en het ontbreken van zand tussen de stenen.

Het was een mooie afsluiting van lange maanden met veel zand, blubber en kuilen, maar dan heb je ook wat.


Geplaatst

in

, , ,

door

Tags: