Kennismaken Burgemeester met Batenburg

Op 22 en 23 april komt Burgemeester Renske Helmer- Englebert kennis maken met Batenburg. We zijn als
leefbaarheidsgroep druk bezig met een mooi programma te organiseren. Op 22 april willen we dat onze
inwoners kennis kunnen maken met de burgemeester, maar dat niet alleen. In 2019 hebben we Batenburg Presenteert georganiseerd. De dag dat Batenburgers kennis konden maken met onze verenigingen, stichtingen en clubs in Batenburg. Dit evenement was om kennis te maken met wat er te doen is in Batenburg voor alle inwoners van jong tot oud. Op 22 april willen we dit weer mogelijk maken in een iets andere vorm en een andere locatie. We organiseren deze dag van 10:30 uur tot 13:00 een verenigings– en ondernemersmarkt in de Batenburcht. Natuurlijk is de burgemeester hier ook aanwezig en kan zij ook kennismaken met de inwoners, maar dus ook de verenigingen, stichtingen, clubs en ondernemers. We willen laten zien dat er in ons kleine stadje heel veel gebeurd. Ook willen we met deze markt de betrokkenheid in Batenburg vergroten en natuurlijk in stand houden. Maak kennis met de burgemeester, maar ook met de vele stichtingen, verenigingen en ondernemers die we in Batenburg hebben.

Voor vragen ofmeer informatie neem contact op met de leefbaarheidsgroep (leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl)

En we hopen natuurlijk u allemaal te begroeten tijdens de markt!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.