Avondvierdaagse Batenburg

Vorig jaar was de 25ste editie van de avondvierdaagse in Batenburg. Het bestuur heeft toen aangegeven dat dit de laatste keer zou zijn. Vanuit de Leefbaarheidsgroep Batenburg vonden wij het heel jammer als het zou stoppen. We hebben een aantal vrijwilligers gevonden en zijn nog op zoek naar vrijwilligers om dit jaar weer een avondvierdaagse te organiseren.

Nu willen we ook kijken of er nog animo is in Batenburg voor een avondvierdaagse. We hebben voornemens om deze avondvierdaagse in de week van 19 juni te organiseren. Graag vernemen wij via ons emailadres leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl of u mee zou willen lopen met de avondvierdaagse of vul via de website onze poll in www.batenburgstad.nl/lbg.

De Leefbaarheidsgroep Batenburg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.