Shared Dining in de Batenburcht

Op 22 en 23 april komt de burgemeester Batenburg bezoeken om kennis te maken met de stad en de inwoners. Wij willen graag iedereen de kans geven om de burgemeester te ontmoeten en deze gelegenheid leent zich er ook uitstekend voor om elkaar als inwoners van Batenburg weer te ontmoeten.

Daarom hebben we op 22 april om 17.30 een ‘shared dinner’ in de Batenburcht. Dit houdt in dat iedereen die komt zelf hapjes of een gerechtje meeneemt. Alles wat wordt meegenomen wordt op een tafel uitgestald zodat iedereen van alles wat kan opscheppen. Het is fijn als hetgeen wat u meeneemt een compleet hapje of gerechtje is (dus niet alleen een sausje o.i.d.). Denk hierin vooral niet te moeilijk, het gaat vooral om de kennismaking en het samenzijn! Het mag dus ook iets zijn dat kant-en-klaar is.
Voor drankjes kunt u gewoon terecht bij de Batenburcht, er zal muntverkoop zijn voor de consumpties.
Wilt u bij het aanmeldformulier even aangeven in welke categorie uw hapje/gerechtje valt? Meld je aan via het aanmeldformulier in de zijkant!
Wij hopen u te ontmoeten op 22 april in de Batenburcht!


Geplaatst

in

door

Tags:

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.