Omgekeerd Inzamelen

Als inwoner van Batenburg heeft u een brief gekregen over het omgekeerd afval inzamelen in de gemeente Wijchen. Vanaf 1 juni 2018 zal onze restafval container niet meer gebruikt worden voor het restafval, maar gebruikt gaan worden voor het plastic, blik en pak afval. Het restafval dient dan naar een ondergrondse container te worden gebracht. Op de website www.dar.nl/wijchen kunt u de locatie zoals deze nu bepaald is door de dar en de gemeente Wijchen bekijken.

Voor Batenburg betekent dat deze ondergrondse container bij de glasbakken zullen komen. Er zullen vooralsnog 2 containers geplaatst worden.

Wilt u meer informatie kom dan naar de inloopavond op 20 december van 19:00 to 21:00 uur. De inloopavond vindt plaats in het Huis van de Gemeente, Kasteellaan 27 in Wijchen.

Hieronder kort de planning voor het omgekeerd inzamelen:

  • December 2017 Concept locatieplan ondergrondse
    containers & inloopavonden
  • Januari 2018 Vaststellen definitieve locatieplan
  • Eerste helft 2018 Plaatsen ondergrondse containers
  • Mei 2018 De grijze restcontainer krijgt een oranje sticker. Deze verandert van restafval naar plastic+ afvalcontainer voor uw plastic verpakkingsafval, blik en pak. Hierover krijgt u in het voorjaar van 2018 meer informatie.
  • Juni 2018 Start omgekeerd inzamelen

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.