Woningbouw in Batenburg

Al jaren zijn we binnen de Leefbaarheidsgroep bezig over het thema wonen in Batenburg. Sinds de zomer hebben we een aantal nieuwe leden mogen verwelkomen die zich ook mee inzetten voor dit thema. Vanuit de Leefbaarheidsgroep is er een afspraak geweest met de Gemeente Wijchen over woningen in Batenburg.

Nu het zover bekend is dat het MFA in Batenburg gaat komen konden wij ook verder met woningen. In eerste instantie hebben we met de Gemeente Wijchen besproken dat we gaan inventariseren waar de behoeft aan is. Dus starterwoningen, seniorenwoningen? Deze woningen zijn dan voor de locatie waar nu de school staat. Andere locaties zijn nog niet aan de orde. Als deze behoefte inzichtelijk is, gaan we weer om tafel met de Gemeente Wijchen.

Nu willen wij u vragen als u behoefte heeft aan een woning in Batenburg, laat ons dan weten wat u behoefte is. Denk hierbij aan starterwoning, twee-onder-een-kap, seniorenwoning,
vrijstaand en zo verder. Heeft u ook nog andere ideeën met betrekking tot Wonen in Batenburg laat het ons dan ook weten! Misschien heeft u een idee voor de Hostert, want deze komt straks ook vrij! Geef ons uw mening en reactie door.

Deze reacties kunt u doorgeven via de e-mail op leefbaarheidsgroep@batenburgstad.nl of u kunt het per briefje laten weten en dit briefje deponeren in de brievenbus op Touwslagersbaan 8 in Batenburg. Natuurlijk kunt u ook een van de leden van de Leefbaarheidsgroep hiervoor benaderen. In de woongroep zitten Piet de Weijert, Kris Geurts van Kessel, Henri Lepoutre en Peter de Wit.

Ook voor overige vragen kunt u ons natuurlijk benaderen via bovenstaande manieren.

 


Geplaatst

in

door

Reacties

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.