Frietjes op de donderdag!  

Sinds Maart van dit jaar was het niet meer mogelijk om wekelijks op de donderdagmiddag een lekker frietje of snack te kopen bij de friteskraam “PROEFTIJD” .  Regelmatig werd de leden van de leefbaarheidsgroep gevraagd of er nog ooit een nieuwe exploitant zou worden gezocht of
gevraagd om weer wekelijks een friteskraam in Batenburg te laten komen.

Nou we hebben nieuws!!

Per donderdag 6 oktober a.s. zal op het parkeerterreintje aan de Touwslagersbaan, The Foodery zijn Foodtruck neerzetten en kunnen alle Batenburgers weer wekelijks genieten van de  snackproducten van The Foodery. De openingstijden zijn op de donderdagmiddag tussen 16.00 uur en 19.00 uur. De uitbater van de Foodtruck is voor de meeste Batenburgers geen onbekende want Perry van Eldijk heeft jaren gewerkt in het plaatselijke café-Restaurant “de Viersprong”.

Overigens zal na een maand een evaluatie plaatsvinden en zullen betrokken partijen besluiten om al dan niet bovenstaande voort te zetten of om alsnog definitief te stoppen.

Wij hebben er alle vertrouwen in dat we binnenkort weer kunnen genieten van ons wekelijkse snack.


Geplaatst

in

door