Nieuwe datum lezing levenstestament

Informatieavond Levenstestament/Testament

Woensdag 13 april 2022 in de Batenburcht vanaf 20:30 uur. Binnenlopen vanaf 20.15 uur
Spreker: Notaris Monique van de Loo van Notariskantoor van Hövell te Wijchen

Waarom een testament en/of Levenstestament?

Iedereen komt in zijn leven wel eens op een moment, waarop hij denkt, wat moet er gebeuren als ik een hersenletsel krijg of dement word, of wat als ik kom te overlijden.

Zaken, waar men vaak niet over na wil denken of vooruit schuift. Alleen zijn het vaak uw dierbare naasten, die met vele problemen achterblijven, hetgeen niet nodig is, als de zaken maar goed worden vastgelegd. Dit kan door het maken van goede testamenten en/of levenstestamenten.

Wie regelt mijn zaken als ik niet meer wilsbekwaam ben: hoe gaat dit bijvoorbeeld met de verkoop van het huis, wie kan/mag beschikken over mijn banktegoeden. Wat als ik ongeneeslijk ziek word, kan ik hiervoor ook iets regelen.

Wat bij overlijden: wie regelt en hoe gaat dat, de afwikkeling van mijn nalatenschap, wie moeten mijn erfgenamen worden. Hoe zorg ik dat alles blijft bij mijn eigen kinderen en niet bij een evt. echtscheiding mijn schoonzoons/schoondochters ook nog aanspraken hebben, hoe kan ik zoveel mogelijk erfbelasting besparen, kan ik ook iets nalaten aan mijn kleinkinderen.

Dit zijn zo maar wat vragen waar een ieder mee te maken krijgt en waar we op 13 april samen over gaan praten. Uiteraard is er voldoende gelegenheid om uw vragen te stellen.

Er zijn geen kosten aan verbonden. Graag aanmelden via zorgcooperatiebatenburg@gmail.com onder vermelding van naam en telefoonnummer.

Wij hopen jullie deze avond te ontmoeten

Zorgcoöperatie Batenburg


Geplaatst

in

door

Tags: